1.1.2014

Vuosi 2013

Vuosi vaihtui vajaa 15h sitten siitä, kun kirjoitan tätä lausetta. Myös ABC- dieetti alkoi nyt (voin kertoa lisää, myöhemmin). Keräilin koneen syövereistä kuvia viime vuodesta. Hyvästelen sen samalla.


Aloitin blogini pitämisen alkuvuodesta. Nyt kun selailen vanhoja postauksiani, voin ehkä sanoa olevani edes hiukan kehittynyt blogaajana. Ensimmäisessä postauksessani ilmoitin, että nyt saa kilot taas kerran lähteä ja piste ja otin kuvan vaa`astani :,). Aluksi kirjoitin melko tiuhaan, mutta lyhyitä kuulumis /mitä olen syönyt postauksia.

Blogini


minä
Aluksi kuvailin melko paljon itseäni. Mutta nyt syksyllä kun kroppa ei ole kauheasti muuttunut, se ei ole tuntunut niin kivalta. Toivottavasti se lähtee taas positiiviseen muutokseen, niin ehkä saan taas mielihyvää kuvien ottamisesta. 



Koulu oli melko rankkaa. Valvoin todella paljon, ja huonoimpina öinä ehdin nukkua n. tunnin. Se näkyi etenkin syksyllä siinä, etten jaksanut tehdä mitään. Halusin vain käpertyä sängyn nurkkaan. Voimat olivat aivan poissa.


Nukahtelin lattialle, vessaan ja välillä torkahdin tunnille. Vaikka joskus olisinkin päässyt aikaisemmin nukkumaan, en vain osannut nukahtaa.


Amelialta sain onneksi melatoniineja, jotka auttoivat yllättävän hyvin. Eivät ne mitenkään pakottaneet uneen, vaan tekivät ennemmin väsyneeksi. Minulla ne ainakin vielä toimivat tosi hyvin ja nukahdan usein jo puolen tunnin sisään niiden ansiosta.
           Kuvassa näkyvä isompi tabletti on nesteepoitaja, joita aloin myös käyttää. Aluksi ne toimivat melko hyvin, mutta nyt kun olen napsinut niitä teiluja yliannostuksia usein tuntuu, että teho on heikentynyt.


Myös teeaddiktoiduin. Löysin kaikki ihanat uudet jälkiruokateet ja punnitse & säästä kaupan teet. Nom<3



Söin välillä vääriä ruokia. Joista mehujää nyt ei ehkä ole kaikkein pahin. Vaikka sisältääkin suurinpiirtein pelkkää sokeria ja väriaineta...


Yhdessä kohtaa minulla oli todella kova porkkana-addiktio (kirjoitan sanan nyt varmaan aivan väärin). Kesällä oli myös vielä pahempi läkeroladdiktio. Askeja meni 1-3 päivässä. Ja ne oli aivan pakko saada!



Spriteä tuli juotua melko paljon. Välillä myös fun lightiä, jaffaa ja muita light juomia. Eivät ne kuitenkaan koskaan voi voittaa teetä!
Löysin myös light pillimehuja. Nämä ovat kyllä tosi hyviä!

Vuoden aikana minulle tuli pakkomielle shoppailuun. Olen ajatellut, että tavaroiden tuoma hyvä olo tulee siitä, että ne eivät hylkää. Ihmiset voivat jättää, mutta materia pysyy "tukena". Tänä vuonna aijon vähentää huomattavasti etenkin nettitilailuja.


Demiä tuli luettua (ja demi.fi netisivua käytettyä. )


Tähän kuvaan en keksi mitään sen hienompaa sanottavaa. Kaupoissa oli viime vuonnakin paljon karkkia :,)


Joka sunnuntaiaamu, kun ei ollut muuta menoa katsoin sängynpohjalla Simpsoneita.


Joulukalenteria en katsonut kuin ensimmäiset jaksot. Olisin kovasti halunnut, mutta jotenkin en vain ehtinyt. Toivon, että vuoden 2013 Tonttu Toljanteri tulisi uusintana joku vuosi. Nyt kun Toljanteri jää eläkkeellekkin. Nyyh :(


Yhdessä kohtaa jaksoin käydä aamuisin ennen koulua lenkillä. Väsymyksen takia se vähän jäi. Olen kyllä silti sitä mieltä että, iltalenkit ovat mukavampia, vaikka onkin kiva fiilis aloittaa päivä liikunnalla.




Tein myös uudenvuodenlupauksia:-Laihdun, liikun, syön oikein. Hankin hyvän kropan.
-Vähennän huomattavasti shoppailua
-Nukun enemmän
-Opiskelen paremmin

Lopuksi haluaisin vielä kiittää eräitä henkilöitä tästä vuodesta:
Amelia:
Kiitos, että sain tutustua sinuun. Olet ollut parempi ystävä, kun voi toivoa ja perheeni lisäksi tärkein ihminen elämässäni. Alkuvuodesta muistan kun ajoimme ala-asteen pihalle ja lopulta siirryimme hengailemaan tiedät-kyllä-mihin puistoon. Välillä olimme urheilukentän laitamilla. Muistan kun kävimme shoppailemassa ja leffassa. Lenkkeilimme yhdessäkohtaa, yleensä tosin emme tehneet kovin liikunnallisia juttuja. Jos luet tätä muista että olet sanoin kuvaatmattoman tärkeä! Kiitos että olet olemassa. Kukaan ei koskaan voisi korvata sinua<3!

Kik-perhe:
Ymmärrettävistä syistä, en voi nimiänne mainita. Mutta jokainen teistä on ollut tärkeä osa vuottani ja elämääni. 


L: Olet niin herttainen pieni ihminen, jota elämä on kohdellut aivan epäreilusti. Et ole ansainnut mitään pahaa, mitä sinulle on ikinä tapahtunut! Ajattelet aina muita, kuuntelet ja ymmärrät. Olet sympaattinen ja empaattinen. Ansaitset elämääsi pelkkää hyvää elämääsi. Älä koskaan muutu<3

SO: On ollut hienoa tutustua sinuun<3! Olet hauska ja sinun kanssi jutteleminen piristää päivät, Huumorintajumme kohtaavat tosi hyvin, mitä arvostan todella paljon, koska se on melko harvinaista. Olet ihana ja ymmärtävä. Toivon että elämä tuo ympärillesi yhtä ihania ihmisiä kuin sinä olet ja että voit elää onnellisena. Älä koskaan aliarvioi kuinka upea ihminen olet!

E: Olet ollut aina tukenani. Joka kerta kun tunnen oloni kurjaksi olet laittanut viestiä tai soittanut. Olet aina lohduttanut ja kuunnellut. Kukaan ei ole ollut yhtä huolehtiva. Kiitos tuhannesti arvostan sinua enemmän kun ikinä voit uskoa<3! Toivon sinulle elämääsi vain hyviä asioita! Toivottavasti pysyt aina elämässäni!

N: Kiitos, että olet jaksanut piristää. Joka kerta kun olet avautunut minulle olen tuntenut, että minulla on joku tarkoitus<3 Vaikka olemme nähneet toisemme lähinnä facetimen ruudulta, koen että tunnet minut paremmin kuin moni IRL kavereistani. Toivottavasti saat asiat sen pojan kanssa kuntoon ja löydät elämääsi rakkautta. Ansaitset sen!

S-S: Olet kaunis ihminen sisäisesti ja ulkoisesti. Olet aina ollut todella mukava ja ihana. Sinusta on todella vaikea keksiä yhtään huonoa puolta. Olen varma, että tulevaisuudessa pääset kaikesta kamalasta irti, et ansaitse mitään pahaa elämääsi. Olet mahtava ihminen<3 Paljon voimia sinulle elämääsi!

T: Olet niin ihana ja suloinen ihminen. Et koskaan halua kellekkään mitään pahaa ja olet aina tukena. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja voimia elämääsi. Olen varma, että kaikki vielä järjestyy. Hyville ihmisille on pakko tapahtua joskus hyviäkin asioita<3

LA:  Olet ihana ja iloinne tyttö, toivottavasti pääset eroon tästä kaikesta pahasta. Toivon myös, että läheisesi ja etenkin perheesi tukisi sinua paremmin. Tarvitset kaiken tuen mitä ikinä on saatavilla. Älä syytä itseäsi mistään, olet mahtava ihminen, kiitos kaikesta<3!

NA: Toivon että palaat takaisin joukkoomme. Olemme jutelleet yskärillä, onneksi, sillä en todellakaan tahdo menettää sinua! Olen varma, että muut ikävöivät sinua niin kuin minäkin. Olet myös upea persoona, ja toivottavasti tästä vuodesta 2014 tulee edes puoliksi niin mahtava kuin sinä!


Henkilöt ovat samassa järjestyksessä kun kik-listan chatissa (:
Kiitos teille kaikille olemassa olostanne, olette olleet parhaita asioita mitä minulle on tänä vuonna tapahtunut ja yhdessä me selviämme ensi vuodestakin, KIITOS<3!


Kiitos myös teille lukijoille, jotka ovat tulleet minulle juttelemaan. Teitä on kertynyt tämän vuoden aika reilusti yli 100 (:! Toivon, että tulette myös vastaisuudessa kertomaan kuulumisianne ja murheitanne. Voimia teille kaikille!







 HYVÄÄ UUTTAVUOTTA 2014! TEHDÄÄN TÄSTÄ VUODESTA YHDESSÄ MAHTAVA!

28 kommenttia:

  1. Yhyy. Ilu<3 oot aivan ihana ja kiitos kaikesta pikkuinen<3
    Voimia<3

    VastaaPoista
  2. Apua ihana, :'( Sulle kans todellakin samat sanat aloin melkein itkeen♥ Voimia sullekkin ja ihanaa uutta vuotta vielä ♥

    VastaaPoista
  3. Mullekkin tuli kyyneleet silmiin, puhut niin kauniisti kaikista! En ois arvannu että mut lasketaan vielä kikperheeseen ku oon ollu niin epäsosiaalinen :( Oot korvaamaton ja ihana, älä unohda sitä koskaan! Toivottavasti vuosi 2014 tuo sulle pelkkää hyvää mukanaan ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, olet ihana ja toivon sulle täysin samaa♥

      Poista
  4. onko toi kuva susta tällä hetkellä vai millon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm... Oiskohan muutama kk sitten, en oo nyt kyllä ihan varma.

      Poista
  5. Mietipä noi lupaukset nyt vähän uusiks ja ala syödä, ihan jos mahdollisesti haluut vielä elää koko ens vuoden, etkä kuolla kesken kaiken. Kyllä se paraneminen siitä pikkuhiljaa lähtee, kun vaan pakotat ittes siihen.

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva idea tämmönen yhteenveto ja hei sulla on aivan upeat jalat, oon kade! :)
    Oon miettiny pitäiskö itekki joskus kokeilla noita nesteenpoistajia, voitko kertoo näin kokeneempana, mitä merkkiä käytät ja kui usein (päivittäin/silloin tällöin?) ?
    Hyvää vuotta 2014 sullekkin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän SaltBalanseja, enkä ole koskaan koittanut mitään muuta. Joskus oon parikin viikkoa ilman, joskus vedän yliannostusta monta päivää. Ei mikään ihme pilleri, mutta kyllä se vähän auttaa (:

      Poista
  7. Tää sun blogis on ihan paras! Rakastan <3! Ennen kun löysin tän en onnistunu melkein koskaan kunnolla laihdutuksessa ain vedin syömiset ihan överix. Mut kun löysin blogis ja näin miten kauniin laiha oot ja sun laihdutus tosiaa on tuottanu tulosta ja paljon nii aloin yrittää vaa enemmä ja enemmä mut ei tuloksii oo oikei näkyny mutta yritän kovasti! Voimia sulle<3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavallaan ihana kuulla, mutta ei kannata liikaa tehdä perässä mitä minä teen, en voi väittää että elämäni olisi mikää tasapainoisin ja onnellisin (:

      Poista
  8. Sun blogi on ihan super ihana <3 ja nuo liptonin uudet teet on ihan huippuja! Mun lemppari on se appelssiinin makuinen :3
    Pakko kysyä:sattuko sulla mahaan paljonkin sillonkun alotit laihduttamisen? Mä oon nyt alotellu ja joitaki päiviä ollu tosi vähällä ruualla ja vatsaan sattuu kamalasti :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tee<3

      En oikeestaan muista :o, nälkä tietty on aina omanlaisensa kipu, mutta jos kovasti sattuu kannattaa kyllä syödä vähän enemmän ja jos jatkuu niin mennä lääkäriin.

      Poista
  9. Moi! oot ihana tyttö! <3 mutta Sinulla on syömishäriö, sen varmaan itsekkin olet huomannut... Minä tiedän että sinulla on koska ite olen juuri parantunut anoreksiasta! Ja voin sanoi että se oli täyttä helvettiä! Haluaisin vain auttaa sinua <3 Haluun vaan pelastaa sut kaikelta paskalta mitä joudut kokee jos jaksat <3 tiedän että apuu on vaikee ottaa vastaan koska munki oli :) mutta oon todella kiitollinen että sitten kuitenkin otin apua vastaan :) <3 Jos haluut apuu multa nii tuu laittaa sähköpostii: liljuli12@gmail.com... Kaikkee hyvää sulle <3 ja käy lukee mun blogii siellä on vielä mun vanhoja juttuja mitä oon kirjotellu eli täyttä sairasta kirjotusta <3 mutta oikeesti haluun että paranet voitko tullla laittaa sähköpostia :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista (:, en löydä blogiasi voitko linkata?

      Poista
  10. Onko aikomuksella enää blogia?:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt ihan ymmärrä kysymystä mutta jos blogaamista meinaat niin juu, juuri oon tekemässä uutta postausta (:

      Poista
  11. Sulla on aivan ihanat jalat. Oispas mullakin.Tälläsissa läskijaloissa ei vaan mitkään housut näytä hyviltä:'( Miten oot saanu sun jalat noin hoikiksi?:)
    Yhyy, kun toi joulukalenteri loppuu,katsoin siitä jokaisen jakson.
    Ja sun ei tarvi enää laihtuu, olet jo niin pieni<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mutta en usko että sinunkaan jalkasi ovat läskit (:

      Poista
  12. Ää missä oot ku et vastaa kommentteihin? ;_; hätä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi olet ihana♥, juuri täällä vähän oon vaan ollu väsynyt :(

      Poista
  13. Ootko sä kunnossa? ♥ heti kamala hätä kaikilla kun et oo käyny pariin päivään vastailee ;(

    VastaaPoista
  14. Tarkotin että luin blogia jonka nimi oli aikomuss enkä löydä sitä enään jos ite luit sitä nii tiiätkö onko se poistettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin luin aikomus-blogia ja se on kai muutettu luettavaks vsin kutsutuille, nii mun blogger sivulla luki ku yritin sitä ettiä :(

      Poista

<3