3.5.2014

3:

Hirveä koeryysis :(, ihan kauheeta miten aika menee! Mun piti jo viime viikolla päivitellä. Aattelin että tän hiljaisuuden takia saatte pyytää multa mitä vaan postausta ja lupaan toteuttaa jotain niistä, jotka ei oo ihan mahottomia (:. Eli tämän postauksen kommentteihin toiveita.


P.s voin yrittää tulla tekemään jo huomenna jonkun, mutten uskalla luvata mitään. Olette rakkaita, vaikka olenkin välillä aika huono bloggaaja (vai kirjoitetaanko se blogaaja?)

29 kommenttia:

  1. Vittu ihan sama, et ole huono blogaaja, pääasia että oot kunnossa! <3 Pärjäile!

    VastaaPoista
  2. Linjoilla taas 🙈
    Etkös sä ole lukiossa? Mietin vasn kun mulla alkaa koeviikko tossa 21.5... Eri aikaan eri paikoissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikun 20.5.* no kuitenkin...
      Haluaisin kuulla miten syömisen kanssa menee. Paremmin vai huonommin alkupuolen postauksiin verraten?

      Poista
    2. Juu varmaan on eri aikaan sitten (:

      Poista
  3. semmone äänivideo taas ? :33 oon kuunellu sen sun edellisenki ties kuinka monta kertaa ko sulla vaa on niin ihana ääni c:

    VastaaPoista
  4. Tee iso postaus ruuista mitä syöt yhdessä viikossa... Kuvien kera! 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin yrittää, mutta oon niin sählä, että unohan kuitenkin parin päivän päästä, että ainiin piti kuvata :/

      Poista
  5. Jes! Oot taas täällä <3 mutta siis postaus siitä että miten sulla menee ja millanen on sun tavallinen viikko? :)

    VastaaPoista
  6. Tee My Day kuva postaus :) Siitä me näkksimme sun päivän ja mitä ksikkee teet ja syöt. Pärjäile kokeitten ja kaike kanssa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu my day on viritteillä. Kaatuu vaan aina päivällä, kun unohdan että piti kuvata :,)

      Poista
  7. Miten syöt nykyään, onko paino jojoillu tässä välissä, yms muutenkin ois kiva kuulla miten oot voinu viimeaikoina:)

    VastaaPoista
  8. olis kiva, jos voisit rehellisesti kertoa kuinka painon ja syömisen kanssa menee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan tää sisältyy siihen kuulumispostaukseen (:

      Poista
  9. Joku video/ääni juttu ois kiva c:

    VastaaPoista
  10. Oon tykänny hirveesti sun syvällisimmistä teksteistä ja olis kiva lukea ajatuksiasi siitä, miksi teet itsellesi niin kuin teet. Ootko muuten lukenut Rebel yell -nimistä blogia (suosittelen lukemaan, jos et!). Voisitko koskaan kuvitella pääseväsi Wilman kanssa samaan tilanteeseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, oon jotenkin aatellu aina ettei ne kiinnosta ketään :D! Ja hei oon pari kertaa lukenu, ihailen kyllä tätä henkilöä paljon ja uskon, että itsekkin pääsen ajan kanssa irti kaikesta tästä (:

      Poista
  11. Sinulla ona aivan ihana blogi, ihanasti toteutettu ja kuvat ja kaikki, on mukava lukea ja aina innolla odotan uusia postauksia :) Minusta olisi ihana jos kertoisit, että mikä tsemppaa vaikeina aikoina, ja miten estää retkahdukset. Miten tarkkailet syömisiäsi? Onko sinulla ideaa siihen, että jos asuu kotona niin miten pystyisi välttämään syömisen kun vanhemmat pakottavat? tai miten onnistua silloin syömään mahd. vähän. Käytätkö laksatiiveja? Paljonko niitä yleensä käytetään? mitkä olisi hyviä? itse kokeillut pareja mutta huonoja. Entä mitä mieltä olet niistä ja nesteenpoistolääkkeistä? onko ne ihan turhia? :O Eniten tosiaan kiinnostaa se että miten tsempata itseään vaikka on vaikeaa eikä luovuta? mikä on se salaisuutesi? Minua kiinnostaisi myös vaikka päiväsi kuvina, syömiset jne :)
    Ja vielä, näin ajattelin vaan kertoa, että tietäisit: Blogistasi on ollut minulle paljon apua vaikeina aikoina, ja on ihanaa viettää aikaa täällä lukien juttujasi, jotka tsemppaavat ja antavat inspistä. :) Tämä on auttanut minua paljon, kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon nyt yrittänyt entistä enemmän ajatella elämää muustakin, kuin syömishäiriön näkökulmasta vaikkei se yleensä olekkaan kovin helppoa. On jotenkin vaikea sanoa onko huono päivä se kun on syönyt vai se kun ei ole ja taas syömishäiriö on enemmän voitolla :/

      Poista
  12. mikä on mielestäsi paras ja nopein tapa laihtua? siihen ohjeet ja vinkit ja tärpit, että miten onnistuu? :) kiitoos. ps. sinulla on aivan ihana blogi! JA sitten voisit kertoa enemmän nuista proteiinipatukka kokemuksista. Entä mitä mieltä olet laihari aterian korvikkeista, jotka sisältävät paljon proteiinia, mutta vähän energiaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hirveesti en laihdutusvinkkejä tykkää kirjottaa, mutta voin joku päivä postailla noista patukoista, koska niitä tuli yhteen otteeseen syötyä aika paljon :D

      Poista
  13. VOisitko tehdä postauksen liikunnasta, ja vinkeistä mikä tehokasta ja lempparisi ja kuluttaa paljon kaloreita. Ja sitten tällaisille jotka tykkää liikkua yksin ja rauhassa, että millaista liikuntaa voisi harrastaa yksin kotona omassa huoneessa joka tehoaisi? :) alkaa toi lenkkeily jo kyllästyttämään, eikä ole tarpeeksi tehokasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin tehdä jonkun liikuntapostauksen joku päivä c:

      Poista

<3