6.8.2014

Hei rakkaat

Mietin jo, että antaisin blogini olla. Jättäisin sen muistoksi kurjasta menneisyydestä. En tiedä kuitenkaan voinko sittenkään hylätä tätä.

Kesäni on ollut mahtava, en ole koskaan ollut näin vapaa. Huomaan pienen epävakauteni siinä, että tuntuu, että tarvitsen miehen vierelleni kokoajan. Kaverini sanoi aika hyvin "sä vaihdat miestä joka viikko, et ehi ees tykätä niistä kaikista. Tykkäät vaan siitä tunteesta, et susta välitetään". En edellenkään pysty sitoutumaan kunnolla, mutten osaa olla yksin.

Syömishäiriö tuntuu nyt olevan niin toissijainen asia, kun on kaikkea ihanaa mitä voi tehdä, vaikka en voi väittää ettei mikään siihen viittaava koskaan pyörisi päässä. Nyt vaan osaan työntää ne ajatukset pois.

Tämä oli tämmöinen nopea päivitys, mutta lähinnä oli tarkoitus tulla kysymään, haluatteko kuulla musta vielä (:?

39 kommenttia:

  1. Halutaan tietenkin!!! Ihanaa kuulla että sulla menee paremmin :)

    VastaaPoista
  2. Mua ainakin kiinnostaa :) Ja tosi kiva, että on tauolla mennyt hyvin ja sen takia oot poissa. Ehdin jo vähän ihmetellä, että mihin sä katosit.

    VastaaPoista
  3. Samaa mieltä edellisten kanssa. :)

    VastaaPoista
  4. Ihana kuulla et sulla menee paremmin :) halutaan kuulla lisää!

    VastaaPoista
  5. et sä saa lopettaa bloggaamista! D: ihana jos sulla menee nyt hyvin!! <3

    VastaaPoista
  6. Halutaan kuulla susta lisää! Oon seurannu sun blogia jo tosi pitkään ja nyt olin iha innoissani ku näin et sulta tullu postaus! :) ja ihana et sulla on menny hyvin ♡ toivottavasti jatkat vielä postailua! :)

    VastaaPoista
  7. Oon onnellinen sun puolesta, koska oon seurannu sun blogia viime vuoden alusta ja susta on tullu mulle jotenkin tosi tärkee, vähän niinku kaukanen sisko. Ihana kuulla, että sulla menee paremmin. ♥ Olis kiva kuulla vähän tarkemmin siitä, mitä oot kesän aikana tehny ja miten edistyny syömisasioissa.

    VastaaPoista
  8. kyllä halutaan kuullu susta <3 yhdyn edellisiin kiva että sulla menee paremmin.

    VastaaPoista
  9. Älä lopeta, kyllä mä haluaisin lukee sun postauksii. Ja kiva et menee paremmin :)

    VastaaPoista
  10. Kyllä susta halutaan kuulla vielä! Varmasti blogisi tuo mieleesi myös niitä pahojakin muistoja, mutta olisi siltikin kiva jos vaan pystyisit jatkamaan kirjoittelua täällä :(

    Hyvä myös kuulla että sulla menee hyvin ja että kesäsi on mennyt hyvin, minunkin puolestani :) toivottavasti sinulla menee jatkossakin hyvin :3 Olisi kiva kuulla kesästäsi enemmän, mitä olet puuhaillut, missä olet ollut ja niin :)

    Tsemppiä sinulle pieni! ♥

    VastaaPoista
  11. Oo kiltti ja jatka vielä! Älä vaan lopeta D: Susta halutaan kuulla todellakin. Oot kauheen tärkee monelle ja susta välitetään paljon. :) ♥
    Ihanaa kuulla, että menee paremmin. :) Olis tosi kiva jos päivittelisit jotain sun kesäkuulumisia tai jotain.

    VastaaPoista
  12. Älä lopeta! Tai jos lopetat pommitan sun kikkiä viesteillä!

    T:cindaysuninam

    VastaaPoista
  13. Mäki lukisin mielelläni vielä susta! Älä jooko lopeta!

    VastaaPoista
  14. Hei vaan! Löysin blogiisi äsken ihan sattumalta ja jostain syystä aloin sitä lueskella, vaikken vastaavia muuten luekaan. En aio sanoa mitään "tajuatko miten laiha oot" tyyppistä juttua mitä olet varmaan kuullut niin monta kertaa. Mutta kirjoitat todella hyvin! Luin kirjoituksiasi sun tunteista ja sitten näin postauksen jossa puhuit äidistäsi ja heräsi valtava myötätunto sua kohtaan. Sun tunteesi ovat rehellisiä ja niissä ei ole mitään väärää tai hävettävää. Jos voisin, halaisin sua ja olisin sulle joku isosisko. Tai äiti. Ajattelin vain kertoa tämän sulle ja toivoa hirveästi lämpöä ja onnea elämään... elämä on aika ihanaa loppujen lopuksi.

    VastaaPoista
  15. Olisi kyllä tosiaan mukava kuulla sinusta vielä. Voisit ehkä kirjoittaa elämästäsi syömishäiriön jälkeen, ja paranemisprosessita, mikäli sellainen on nyt meneillään. Ethän toki lopeta kirjoittamista, koska sulla on siihen erityinen lahja. ;)

    VastaaPoista
  16. mulla on ikävä sua... :(

    VastaaPoista
  17. Ikävä ja kaipaan tekstejäs, joten toivon että jatkaisit vielä blogisi pitämistä:( Täällä on paljon ihmisiä, jotka ei halua sun lopettavan joten älä lopeta! :)

    VastaaPoista
  18. Sua kaipaillaan tosi, tosi kovasti edelleen! :( :C Älä jooko lopeta. Jos sulla on vaan yhtään aikaa ja voimavaroja kirjotella jotain, ihan vaan kuulumisia, meistä moni olis tosi onnellinen. Se, että oot kunnossa on kauheen tärkeetä kuulla. ♥

    VastaaPoista
  19. Tulethan takaisin? :(

    VastaaPoista
  20. Olisi ihanaa kuulla sinusta! :) Jatkathan vielä kirjoittamista?

    VastaaPoista
  21. Kuuluuko susta vielä jotain? :(

    VastaaPoista
  22. Aiotko jatkaa kirjoittamista? c: Silmäilin sun tekstejä ja huomasin, että sä kirjotat tosi hyvin! Vaikken tunne sua, niin susta välittyy tosi suuri empatia ja vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä. Oon tosi ilonen siitä, että toi viiminen kirjotus on noin positiivinen :) Mulla tuli itku silmään kun näitä kirjotuksia selatessa huomasin, että sulla oli tosi pitkä tauko kirjottamisessa. Mua itkettää myös se, ettet oo kirjottanu mitään ton edellisen kirjotuksen jälkeen, mut mä toivon, että sulle kuuluu yhtä hyvää edelleen :3 olet ihana, paljon voimia! Oon todella ilonen sun puolesta <3

    VastaaPoista
  23. Kai tuut kirjottaan vielä edes jotain?

    VastaaPoista
  24. Olis ihanaa, jos vielä palaisit tänne ♥

    VastaaPoista
  25. Tässä vieläkin odottelen, että jatkat tän blogin päivittelyä. Olisi kiva kuulla miten sulla menee

    VastaaPoista
  26. Täällä edelleen ootellaan ♥

    VastaaPoista
  27. Mä odottelen vieläkin.. Tule meidän luo 😓💘

    VastaaPoista
  28. Mitä enemmän luen sun blogia, sitä enemmän ootan paluuta. Saan sun teksteistä niin paljon voimaa ja inspiraatiota saman tilanteen keskellä. Toivon niin niin niiiiiiiin kovasti, että palaat vielä. <3 et tajuakaan miten tää blogi on mun pelastus

    VastaaPoista
  29. Ootan edelleen, et päivität vaikka miten sulla nykyään menee. Toivon sulle kaikkea hyvää ��

    VastaaPoista
  30. Täällä odotetaan yhä paluuta, vaikkei se varmaan enää tule tapahtumaan. Toivon että sulla menee nykyään tosi hyvin. Toivon ettei mitään pahaa tapahtunut. Tule takaisin.

    VastaaPoista
  31. Kohta 7 vuotta siitä kun viimeks kirjottelit, mutta ois kiva kuulla susta vielä :)

    VastaaPoista
  32. Odotan vieläkin siun paluuta. Toivon, että tuut takasin. Kiinnostaa tietää, oletko kunnossa:( Huolestuttaa, että on kulunut jo 7 vuotta, etkä ole kirjoittanut:( Olet tärkeä monille:)

    VastaaPoista
  33. hieman creepyä, mutta luin koko blogisi tänään alusta loppuun! toivon, että olet parantunut ja elämä hymyilee sinulle kaiken tuskan jälkeen. sydäntä myös lämmittää se, miten paljon täällä on sinua kaipaavia. :) myönnän jääväni myös yhdeksi odottajaksi, vaikka en ehtinytkään sinua tuntea, kun kirjoittelit!

    VastaaPoista

<3